Search

Need a custom module?

Should you have any questions about custom DNN modules or web projects, please let us know

Latest Discussions

Limit of adding categories to a video by Jim Ross
Is there a limit on the number of categories a video can belong to? When we try...
albums not showing on umg5 module by Bogey716
I recently changed host companies and my photo gallery would not work after the ...
SliderMax Loop ends after 2 times by dthierry
Hello I am having problems with the slidermax, it will loop through my images tw...
Open a Popup Window from UMGClassicNG by Daniel Dickey
Is it possible to use the Popup Window from UMGClassicNG? I get the following in...
Deleted Item Keeps Coming Back by Daniel Dickey
I have a UMGClassicNG gallery with a couple of albums that point to folders and ...

Support Forum

Search this forum:
You are not authorized to post a reply.
 
Page 1 of 8812345678910 > >>
Topics Started By Replies Views Last Post
Failed to load website list in UVG Converter 5
hez caby 3 231
by Pengtsen R
02/19/2014 7:58 AM
Thank you
Kemper Burt 9 6823
by thao pham
02/27/2012 4:42 PM
Upload large files in IIS 7 
Pages: 1 2 
Pengtsen R 20 18353
by Pengtsen R
10/04/2013 12:41 AM
VideoInformation Module - 4 Questions
Alastair Worters 0 3459
09/10/2009 3:30 AM
Limit of adding categories to a video
Jim Ross 0 56
04/16/2014 2:20 PM
Media Center in Firefox
Peter Lord 0 899
03/02/2013 8:25 AM
Post Comment button disabled on iPad when using YouTube videos
Brian Young 0 5277
05/23/2011 12:48 PM
UVG_MyVideo error
VinceLL VinceLL 1 1564
by Pengtsen R
05/25/2011 9:19 PM
versions
steve R 1 2187
by Pengtsen R
05/25/2011 9:24 PM
Enable Preview Image
Drew Allen 1 1427
by Pengtsen R
06/03/2011 6:58 PM
Ultra Video Gallery 3.1.11 & IE9
judy vedder 1 1500
by Pengtsen R
05/17/2011 9:44 AM
Upgrade Question
Michael Betts 1 1556
by Pengtsen R
06/19/2011 8:30 AM
UMG jQuery version causing other modules to fail
Alan Boyd 1 1660
by Pengtsen R
05/21/2011 7:54 PM
Screenshot Capture Does not Work
Chris Roche 1 1380
by Pengtsen R
06/19/2011 8:42 AM
images and video not showing if .com in URL directory
James Robinson 1 1233
by Pengtsen R
06/27/2011 3:36 AM
dashes in page Address
H A 1 1042
by Pengtsen R
06/27/2011 3:39 AM
Username Setting
James Robinson 1 1315
by Pengtsen R
06/27/2011 5:34 AM
Problem adding module
Fadzil Zainal 1 1446
by Pengtsen R
07/05/2011 8:35 AM
Captcha working but recording an error
Marty Goldberg 1 1782
by Pengtsen R
08/13/2011 8:08 PM
Error
Hank Austin 1 1403
by Pengtsen R
08/16/2011 10:24 AM
You are not authorized to post a reply.
 
Page 1 of 8812345678910 > >>




ActiveForums 3.7