Looking for the old forum?

For topics posted before June 2015, please click here to visit the old support forum. Post your questions in this forum if you have any questions.

Support Forums
PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 13 Aug 2016 10:16 PM by  Pengtsen R
CSS Propagation
 1 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages


New Member


Posts:2
New Member


--
06 Aug 2016 10:17 AM
    I am working to customize some aspects of the TileGrid theme to fit with the overall look and feel of an existing website. I have located the appropriate style.css file to update but the changes do not seem to be propagating to the site.

    A closer inspection with Chrome's Developer Tools show that it is still using the old CSS info. I have verified that the updated CSS file is on the server and in the correct directory. I suspected that it may be caching issue. Most notably because one color change I made did propagate but it was 3 days later. However, even if I clear the browser cache, the portal cache, recycle the application pool, or even restart the web server I still see no update.

    Other modules on my site see CSS updates on browser refresh. Is there something different in the way UMG pulls the CSS info? Any ideas or suggestions on how to proceed would be greatly appreciated.


    Basic Member


    Posts:189
    Basic Member


    --
    13 Aug 2016 10:16 PM
    You can do a fresh refresh to see how it works. In most browsers it is ctrl+F5.
    You are not authorized to post a reply.


    Copyright © 2005-2013 BizModules Contact us