Looking for the old forum?

For topics posted before June 2015, please click here to visit the old support forum. Post your questions in this forum if you have any questions.

Support Forums
Search this forum:
Search
You are not authorized to create a new topic
Page 2 of 3 << < 123 > >>
Topics
 Replies
 Views
 Last Post
1 Replies and 820 Views Tilegrid - highlighting a photo  820  1 Started by  Anne Kilian Hi Where can I highlight a photo so that it displays in 2x2 grid I am using UMG 9.8.7
1 820
09 May 2016 08:00 AM
9 Replies and 1395 Views SQL Errors  1395  9 Started by  Jeff I've been working on moving an old 7.0 version of DNN to a new server. I thought I was going to be slick and do a data replication between the two SQL servers. Not only did it not work but it apparently broke something in a big way. I suspect it altered the schema of the database in some way and even restoring it to a previous version didn't fix it.Below is the error text. Does anyone have any thoughts on how to fix this UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, ...
9 1395
19 Apr 2016 12:21 PM
1 Replies and 644 Views Thumbnail  644  1 Started by  Francis Lapierre Hi, UMG version : 9.9.0 When I try to change the Thumbnail on a video with a direct link http ... .mp4 the Thumbnail doesn't change. any solution Regards
1 644
08 Apr 2016 12:38 PM
2 Replies and 1469 Views I can not see about tab for enter license  1469  2 Started by  Karim Duzan I use UMG in three different pages of my site in one of them I can not see the about tab to enter the license. Should I see it
2 1469
18 Jan 2016 08:25 AM
1 Replies and 2159 Views Videos Slow Loading  2159  1 Started by  easleyjw My videos will not play until the entire video has buffered. I have used Handbrake to convert and web optimize the video before uploading. What else can I do Thanks
1 2159
23 Dec 2015 06:51 AM
3 Replies and 1817 Views Photos report value cannot be null when uploading  1817  3 Started by  Simon T I am trying to upload photos someone else has processed. I always get an error of 'value cannot be null. Value : s' Any suggestions as to what is causing this
3 1817
10 Dec 2015 02:15 AM
1 Replies and 1288 Views Videos not working  1288  1 Started by  easleyjw I have one module for photos and I added another module for videos. At first I could not upload videos so I changed the web.config to this: <system.webServer> <security> <requestFiltering allowDoubleEscaping='true' > <requestLimits maxAllowedContentLength='2000000000' /> </requestFiltering> </security> I can now upload video without error, however it does not show up anywhere in the Gallery or Albums. Can you help ...
1 1288
08 Dec 2015 08:06 PM
2 Replies and 1059 Views Not showing my images?  1059  2 Started by  ronfabbi I followed the user guide. I can see my images under the albums tab. But it is not playing http://foxvalleynaturalmedicine.com/ver2
2 1059
03 Dec 2015 04:53 PM
1 Replies and 871 Views License  871  1 Started by  Sherlyn Yew Hi, I have a website license which I activated in my staging environment. How can I remove the license from that website and activate the gallery on my production environment instead
1 871
19 Nov 2015 04:33 AM
5 Replies and 1080 Views jquery-migrate  1080  5 Started by  sublimese Anytime I use the slideShow component on a page, that page ends up with the following in the header: <script src='http://code.jquery.com/jquery-migrate-1.0.0.js' type='text/javascript'></script> This ONLY appears after I add the SlideShow component to a page and after I have added at least 1 image to that SlideShow. The problem is that the script appears to be hard coded to use HTTP. This is a problem on an HTTPS only site. Can you please let me know ...
5 1080
13 Nov 2015 03:29 PM
1 Replies and 916 Views increasing slider width beyond 1280px  916  1 Started by  Roman slider width is capped at 1280px in settings (except for SliderMax); how do I increase the width to 1920px for other slide shows
1 916
10 Nov 2015 04:54 PM
1 Replies and 869 Views simple slide animation for SliderMax  869  1 Started by  Roman How do i change the slide animation to simply slide over for SliderMax
1 869
10 Nov 2015 04:49 PM
1 Replies and 1423 Views download for UMG 8.x?  1423  1 Started by  brynrobb@gmail.com Where can I find a download of UMG 8.x for a reinstall on an older DNN site
1 1423
14 Oct 2015 06:49 PM
1 Replies and 1968 Views Alt tag for images  1968  1 Started by  Christian Is there anyway to add alt tag for images I have tried adding via Title, Description, Tags etc but that doesn't seem to be working. Can you please let me know how to achieve this
1 1968
05 Oct 2015 05:09 PM
1 Replies and 1487 Views Activate button not working  1487  1 Started by  amos fox hi I've just purchased the license for SaveAsPDF but cant seem to apply it. The activate button doesnt do anything when clicked.
1 1487
05 Oct 2015 10:53 AM
1 Replies and 2066 Views UMG989.zip  2066  1 Started by  DavidWSNow I am in the process of upgrading my site (www.AgingSafely.com) from DNN6.1.5 to DNN7.3.4. I have staged the upgrade 6.2.9 => 7.1.2 => 7.3.4 on my localhost. I have enabled 'advanced' in the friendlyURL bits. I decided that I should upgrade UltraMediaGallery from 8.6 to 9.8.9 (just purchased). When I go to install it I get a failure: Start Sql execution: datatables.SqlDataProvider file Failure SQL Execution resulted in following Exceptions: System.Data.SqlClie...
1 2066
12 Aug 2015 02:41 PM
4 Replies and 1492 Views Responsive but restrict maximum size - slide module?  1492  4 Started by  MP hello, why are the maximum size are restricted to 1280px. i want to restrict the modul to a maxium height of 500px, buth then i had to put a higher maxium width than 1280px. i would need 1550px. best regards michael
4 1492
11 Aug 2015 02:57 AM
1 Replies and 1084 Views Tile Grid Album with child albums messed up  1084  1 Started by  Andrew Newth I just set up a tile grid album with a few child albums. When you view the main gallery page the album with child albums doesn't display properly. It shows little thumbnails of the child albums instead of the thumbnail I set for the parent album. DNN 7.4.0 UMG 9.8.9
1 1084
06 Aug 2015 12:14 AM
5 Replies and 1288 Views slideshow shadow bottom?  1288  5 Started by  MP hello, i use the slidemodule 4.3 and i said at the gloabl settings no shadow but i always have a shadow at the bottom of the slideshow: http://www.allesseife.at/r-allesseife/shop thanks for help
5 1288
03 Aug 2015 11:02 AM
2 Replies and 2019 Views Encoder stopped encoding videos  2019  2 Started by  Lewis Hill I uploaded a new video (96 MB) and it has been encoding for over 6 hours. I have a few hundred videos on the site, some larger than this video. I think there is an issue with the encoder. How can I restart the encoding process Thanks, Lewis
2 2019
21 Jul 2015 05:15 PM
You are not authorized to create a new topic
Page 2 of 3 << < 123 > >>


Copyright © 2005-2013 BizModules Contact us