This forum is obsolete

This support forum has been replaced by a news version. You can browse old posts in this forum, but please post your questions to the new forum by clicking on "Support" in the top level menu.

Support Forum
Subject: Media gallery with video content doesn`t play on iphone or android phones
Prev Next
You are not authorized to post a reply.

Author Messages
Reka
Posts:3
Bronze Member

09/07/2015 4:42 AM  
I have installed the media gallery on a site with one mp4 video file, however it doesn`t seem to be playing on android or Iphones, the version of the module is UMG 9.8.9, also in Edge it won`t stop playing.

Any ideas how to fix these.

Thanks.
Pengtsen R
Posts:13551


09/07/2015 12:43 PM  
Can you post your gallery URL here or send it by email?

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
Reka
Posts:3
Bronze Member

09/08/2015 3:12 AM  
Hi, Thanks you for your reply, here is the video:
http://wsi-digitalmarketing.com/UMG

I think it doesn`t play as it is using swf file so it won`t play on android or Iphones,UMGClassicNG is applied, responsive, we would like to replicate the same way as it is on the live site:
https://www.waynesavings.com/PERSONAL/BANK/E-Services/Online-Banking-New

Is there any way I could build this? I have tried with UVG player but the client is not happy about this.

Any suggestion would help.

Many thanks!
Pengtsen R
Posts:13551


09/13/2015 10:24 PM  
Don't worry about the swf files used in UMG, because UMG automatically switch to HTML 5 Video code when work on iPhone.

I just tried it on Samsumg Galaxy S3 and iPhone 6, both works fine.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
Reka
Posts:3
Bronze Member

09/18/2015 9:16 AM  
Thank you I have manage to figure it out.
Pengtsen R
Posts:13551


09/21/2015 7:16 PM  
Glad to hear about that.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
You are not authorized to post a reply.
Forums > Ultra Media Gallery > General Questions > Media gallery with video content doesn`t play on iphone or android phones

Copyright © 2005-2013 BizModules Contact us