This forum is obsolete

This support forum has been replaced by a news version. You can browse old posts in this forum, but please post your questions to the new forum by clicking on "Support" in the top level menu.

Support Forum
Subject: Auto-start option
Prev Next
You are not authorized to post a reply.

Page 2 of 2 << < 12
Author Messages
Paul S
Posts:19
Silver Member

05/08/2009 10:30 AM  
This is an old post and looks like things may have changed. First, I don't see a configuration.xml file anymore, is it default.xml now??

Second, is the renaming to CfgEmbed.xml still a supported feature?

Lastly, I'm really trying to control whether the video is auto played more surgically. Some videos that I have embedded I want to auto play other videos I have embeded I do not. Any way to do this?
(I was hoping I could place the Player module twice and change the modules settings on each placement but it looks like the module settings apply to all placements.)

Thanks,
Paul
Pengtsen R
Posts:13551


05/08/2009 11:06 AM  
I don't see a configuration.xml file anymore
===
this file still exist in portal root/ultravideogallery folder.

is the renaming to CfgEmbed.xml still a supported feature?
===
yes


about the last question, I'm sorry the "auto play" option is a global option. so can't auto play some videos but not others.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
Craig Orr
Posts:11
Silver Member

05/15/2009 7:14 AM  
I have the same issue however i actually want all the videos and the audios not to auto start but the MP3s still automatically start any ideas?
Pengtsen R
Posts:13551


05/15/2009 9:52 AM  
I'm sorry, there isn't sucn an option for audios.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
jr Damiano
Posts:10
Silver Member

06/17/2010 11:45 AM  
This is a suitable thread to locate my suggestion... OK with autostar for embedded videos, it works fine with the CfgEmbed.xml file, but since UVG 3 is on... what about CompactPlayer??

Everywhere I use compact player happens the same issue with autostar... so I guess to have a config setting for compact player to enable/disable autostart sould be a good feature.

It also would be something really nice to have the option to play compact player in lightbox... but this is less critical, of course.

Hope this has any "hidden" workaround as well... otherwise maybe you guys can take it in mind for future updates.

Regards,
JR
Pengtsen R
Posts:13551


06/18/2010 9:33 PM  
what's your UVG version? is it latest 3.2.1?

I remember the latest version have a separated setting for the compatct player.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
jr Damiano
Posts:10
Silver Member

06/20/2010 11:34 AM  
No, we are using Ver. 3.0.0 How can we I update? Do we have to update the whole set of modules or just compact player?
Pengtsen R
Posts:13551


06/23/2010 8:11 AM  
if you purchased in in snowcovered then you can download the latest version in snowcovered my downloads page.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
Christian Vazquez
Posts:7
Bronze Member

10/26/2010 10:49 AM  
Hi all, we have UVG 4, and I set the new xml file for embebed, but this disable/enable for all tags, exist any way to enable/disable for an especific embebed tag?

please let me know. thanks a lot!
Pengtsen R
Posts:13551


10/26/2010 11:58 AM  
I don't understand your problem at all, can you explain it in more detail?

you can create a new thread because it appears to be not related.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
You are not authorized to post a reply.
Page 2 of 2 << < 12


Copyright © 2005-2013 BizModules Contact us