This forum is obsolete

This support forum has been replaced by a news version. You can browse old posts in this forum, but please post your questions to the new forum by clicking on "Support" in the top level menu.

Support Forum
Subject: IOS Compatibility
Prev Next
You are not authorized to post a reply.

Author Messages
djb biz
Posts:10
Silver Member

07/17/2012 7:02 PM  
I understood that UVG 5 embed script was compatible with iPhone and iPad but it appears to be only an iFrame to a flash player that does not work properly? I am using the embed script off of a video on your site which I assume has UVG 5:

<iframe src='http://www.bizmodules.net/Products/UltraVideoGallery5/VideoPlayer/TabId/125/VideoId/204/The-Expendables.aspx' width='640' height='385' frameborder='0' scrolling='no' />

When I try and add this script to an HTML module on my DNN 6 site I get an image of a video player with the Play icon crossed out on it and it won't play.
Pengtsen R
Posts:13551


07/18/2012 6:52 AM  
The aspx page in iframe use html5 video tag for iis device.

Try to embed it again in raw mode of ur editor, if u still have trouble with it, show me an URL to see it.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
djb biz
Posts:10
Silver Member

07/18/2012 5:54 PM  
Here is the iframe code from your Casino Royale Trailer Video embedded on my DNN page, its the top module on the page. It shows up on a regular browser but the iframe is so big it cuts off the video. If you try this page on an iPhone you get an over-sized iframe with a half cutoff black video screen which I can't tell if it is working at all and the initial video image is too big I believe due to the iframe size:

http://numetrx.com/Main.aspx

djb biz
Posts:10
Silver Member

07/18/2012 6:11 PM  
I set scroll to "yes" so you can actually see the video now. You get a screen that is really poorly designed on the computer browser that requires you to scroll to find the video and a huge screen with a black "X" out video player on the iphone.
Pengtsen R
Posts:13551


07/19/2012 9:55 AM  
oh, sorry.

the UVG version installed on this website is the initial version which has such a bug. but you won't get this problem if you download UVG and install it on your own website.

I just forget to upgrade UVG on this website, I'll do that 10 days later. currently I'm on vacation.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
You are not authorized to post a reply.

Copyright © 2005-2013 BizModules Contact us