This forum is obsolete

This support forum has been replaced by a news version. You can browse old posts in this forum, but please post your questions to the new forum by clicking on "Support" in the top level menu.

Support Forum
Subject: Category on MP3s not working
Prev Next
You are not authorized to post a reply.

Author Messages
Brandon Hartsell
Posts:131
Diamond Member

11/11/2010 7:48 AM  
On MP3s I get
Category: [CATEGORYWITHLINK]
in the UVG_VideoPlayer modules. This doesn't happen with videos just MP3s.

UVG 4.1
Pengtsen R
Posts:13551


11/16/2010 12:27 AM  
can you be more specific? I'm not exactly sure where it happens. what UVG_VideoPlayer module?

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
Brandon Hartsell
Posts:131
Diamond Member

11/16/2010 8:13 AM  
The module that also shows the avatar of the user that posted it.
Pengtsen R
Posts:13551


11/17/2010 4:04 PM  
does it belong to a video series?

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
Brandon Hartsell
Posts:131
Diamond Member

11/17/2010 4:17 PM  
yes
Pengtsen R
Posts:13551


11/19/2010 1:24 PM  
this token is not appliable to videos which belongs to series.

but you can use [SERIES] token for this video.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
Brandon Hartsell
Posts:131
Diamond Member

11/22/2010 2:56 PM  
I understand but the token is in the template and doesn't go away on its own when it is displaying the series. What is the set up that resolves this?
Pengtsen R
Posts:13551


11/23/2010 3:16 PM  
in the settings page of UVG_VideoInformation, you can set 2 different templates, right? one for videos that belongs to a series, one for videos without a series.

please ensure you dont' use the category token for videos that belongs to a series.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
Brandon Hartsell
Posts:131
Diamond Member

11/26/2010 5:34 PM  
Turns out the templates were right but MP3s in a series are not recognized as a series by the UVG_VideoINformation module.
Pengtsen R
Posts:13551


11/29/2010 12:41 AM  
I remember mp3s doesn't support series, isn't it?

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
Brandon Hartsell
Posts:131
Diamond Member

11/29/2010 9:10 AM  
Ok
Pengtsen R
Posts:13551


12/04/2010 12:34 AM  
let me know if you need any further help.

Pengtsen R
http://www.bizmodules.net
You are not authorized to post a reply.
Forums > Ultra Video Gallery > General Questions > Category on MP3s not working

Copyright © 2005-2013 BizModules Contact us